ZL Beach – zon rondom

restaurant2
Paviljoen de Bloemert is gelegen aan het zogenoemde ZL Beach, oftewel Zuidlaarder Beach. Het ZL beach bestaat uit verschillende terrassen die bijna het hele jaar door gebruikt kunnen worden door de glazen windschermen. Deze zorgen ervoor dat u heerlijk buiten kunt zitten in de zon onder het genot van een drankje en/of hapje. U kunt aan het ZL beach gebruik maken van onze faciliteiten, zoals: 

  • Restaurant;
  • Terras;
  • Lounge terras;
  • Eigen feest/evenement.

Het ZL beach is een van de mooiste plekken aan het Zuidlaardermeer met een prachtig uitzicht. De rustige natuur rondom het terras geeft u echt een vakantiegevoel. Daarnaast zijn er vele activiteiten rondom Paviljoen de Bloemert waar u gebruik van kunt maken. Variërend van watersporten tot wandelpaden door de bossen. 

Restaurant

Ons terras is gelegen aan het restaurant van Paviljoen de Bloemert. Hier kunt u genieten van verschillende gerechten en arrangementen. Onze koks maken met alleen de beste producten uw favoriete maaltijden. Onze menukaart brengt een ruime keuze tussen hoofdgerechten maar ook vele borrelhapjes. Hierdoor is er voor elk moment van de dag iets te vinden. Ook bieden wij een all-inclusive sparerib en schnitzel arrangement. Voor iedereen is er een lekker gerecht te vinden op onze menukaart en kunt u heerlijk genieten van het ZL beach. 

Terras

Ons terras is te vinden aan meerdere kanten van ons gebouw. Hierdoor is er altijd een plekje te vinden in de zon of de schaduw afhankelijk van uw voorkeur. Door onze windschermen kunt u al vanaf vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar genieten van een hapje of drankje aan het ZL beach. Paviljoen de Bloemert en haar personeel zorgen ervoor dat uw verblijf aan het ZL beach een fijne ervaring is. 

Panorama loungeterras

Ons paviljoen bestaat uit meerdere verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich ons terras en op de eerste verdieping hebben wij nog een panorama loungeterras. Dit terras geeft u een nog beter uitzicht over het Zuidlaardermeer en hier kunt u heerlijk genieten van een hapje of drankje in de zon. Daarnaast kunt u de jachthaven van de Bloemert goed zien en de recreatiebootjes die hier gelegen zijn. 

Eigen feest/evenement

Ons terras aan het ZL beach is de perfecte locatie voor het houden van een feest of evenement. U krijgt als het ware uw eigen terras als u een evenement bij ons houdt. U kunt zowel op de begane grond als op de eerste verdieping ons terras afhuren en uw eigen feest organiseren. Bij ons kunt u allerlei soorten evenementen organiseren, van bruiloften tot personeelsuitjes. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Paviljoen de Bloemert. Wij zorgen ervoor dat uw evenement of feest precies verloopt zoals u wilt. U kunt bij ons exact aangeven wat u wilt hebben qua catering of andere aspecten. Wij kijken dan voor u wat wij kunnen leveren. Wij zien u graag aan het ZL beach 

 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Paviljoen de Bloemert? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op via: info@paviljoendebloemert.nl of 050 409 3548.