Albert en Rosy Gras

albertrosy
 
Sinds januari 2016 zijn Albert en Rosy Gras de exploitanten van Paviljoen de Bloemert aan het Zuidlaardermeer. Het ondernemerspaar acteert alsof hun gasten gewoon op visite komen. Een bezoek aan Paviljoen de Bloemert is dan ook een warm welkom.

Muzikant
Albert Gras is bekend als muzikant. Voorheen oprichter en frontman van top 40 orkest Melrose, is Albert nu al weer een paar jaar eigenaar en zanger van Papa di Grazzi. Deze legendarische feestband is te vinden op alle grotere feesten en festivals in Nederland.

Evenementenbureau
Daarnaast runt Albert twee evenementenbureaus. De combinatie van beroepsmuzikant en evenementen organisator blijken een prima basis voor het runnen van een succesvol horecabedrijf. In alle disciplines gaat het om het gastvrij onthalen en vermaken van klanten.

Horeca ervaring
Een decennium geleden runden Albert en Rosy een vergelijkbaar horecabedrijf op vakantiepark Nooitgedacht bij Rolde. Toen zij hoorden dat Paviljoen de Bloemert vrij kwam begon het te kriebelen, want waar vind je immers zo’n bijzondere locatie.