De Pav – familie en zakelijk

pavterras
Dit is het uitzicht vanaf het panorama loungeterras van de Pav, het mooiste uitzicht aan het Zuidlaardermeer.

De Pav

Bij Paviljoen de Bloemert hebben wij een multifunctionele ruimte, genaamd De Pav, met een prachtig panorama lounge terras. Deze ruimte kunt u afhuren voor allerlei soorten feesten en evenementen. Ons terras heeft het mooiste uitzicht aan het Zuidlaardermeer waardoor uw feest of evenement nog leuker wordt! U kijkt uit over de jachthaven van de Bloemert en het prachtige water van het Zuidlaardermeer omringd door rustgevende natuur. De Pav wordt gebruikt voor bijvoorbeeld: 

  • Familiefeesten;
  • Zakelijke bijeenkomsten;
  • Muziekfeesten;
  • Loungen.

Familiefeesten

Familiefeesten zijn waardevolle gelegenheden waar generaties samenkomen om speciale momenten te vieren en sterke familiebanden te versterken. Deze feesten brengen een mengeling van opwinding, liefde en nostalgie met zich mee, terwijl familieleden elkaar begroeten met warme knuffels, lachende gezichten en vrolijke gesprekken. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, jubileum of gewoon een gezellig samenzijn, familiefeesten creëren een sfeer van saamhorigheid en verbondenheid die lang na afloop blijft voortduren. Ze zijn een gelegenheid om herinneringen op te halen, verhalen te delen en nieuwe herinneringen te creëren die van generatie op generatie worden doorgegeven. Familiefeesten zijn een tijd van gelukkige momenten, waar families samenkomen om de rijkdom van familiebanden te vieren en de betekenis van ware familie te waarderen. De Pav is de perfecte plek om uw familiefeest te houden, van bruiloften tot een jubileum, het kan allemaal. 

Zakelijke bijeenkomsten 

Zakelijke bijeenkomsten vormen essentiële gelegenheden waar professionals uit verschillende vakgebieden samenkomen om kennis te delen, te netwerken en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Deze bijeenkomsten kunnen variëren van formele conferenties en seminars tot informele netwerkevenementen en teambuilding activiteiten. Ze bieden een platform voor het uitwisselen van ideeën, het ontdekken van nieuwe trends en het bevorderen van professionele groei. Zakelijke bijeenkomsten bevorderen niet alleen de zakelijke ontwikkeling, maar ook de opbouw van waardevolle relaties en het vergroten van het professionele netwerk. Ze zijn een bron van inspiratie, innovatie en samenwerking, waardoor professionals de mogelijkheid krijgen om hun horizon te verbreden en nieuwe kansen te verkennen. Wij regelen uw bijeenkomst zoals u dat wilt. Dit kan variëren van een lunch tot teambuilding activiteiten. U geeft aan hoe u het wilt en wij regelen het voor u bij Paviljoen de Bloemert. 

Muziekfeesten

Muziekfeesten bij Paviljoen de Bloemert zijn energieke en onvergetelijke ervaringen waar muziekliefhebbers samenkomen om te genieten van live optredens en de betoverende kracht van muziek te ervaren. Met een prachtige locatie aan het water en een sfeervolle ambiance biedt Paviljoen de Bloemert het ideale decor voor deze feestelijke evenementen. De muziek zweeft door de lucht terwijl mensen dansen, zingen en genieten van de opwindende deuntjes die worden gespeeld door getalenteerde artiesten. Of het nu gaat om een zomerfestival, een live concert of een themafeest, muziekfeesten bij Paviljoen de Bloemert creëren een magische sfeer vol vreugde, verbondenheid en muzikale harmonie. Het is een plek waar mensen hun zorgen even kunnen vergeten, zich kunnen laten meeslepen door de muziek en herinneringen kunnen creëren die nog lang zullen voortleven. Wij regelen de leukste en beste dj’s uit de regio om er een echt feest van te maken. 

Loungen

Ons terras is ook de perfecte plek om heerlijk een drankje te doen. Wij regelen op bepaalde dagen verschillende arrangementen van de beste wijnen, cocktails en speciaal biertjes tot tapas en fingerfood. Voor de data kunt u onze agenda bekijken. Hierin vindt u tevens al onze andere evenementen. 

Wilt u De Pav huren? Of heeft u vragen aan ons? Neem dan contact op via: info@paviljoendebloemert.nl of 050 409 3548.