Schnitzel en Ribs

Schitzel en ribs
 
All inclusive
Schnitzel and Ribs is gevestigd in de bovenzaal van Paviljoen de Bloemert. Een pracht locatie met een nog mooier uitzicht over het Zuidlaardermeer. Wij serveren hier, enkel op reservering, de smakelijkste zelf gemarineerde Spareribs en de heerlijkste Schnitzels uit de regio. ribsfotoAlles inclusief, stokbrood, friet, aardappelsalade en sauzen. Dit doen wij in combinatie met drankjes zoals bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd en allemaal voor één all in prijs.

All Inclusive. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan mits… U de ogen groter heeft dan de mond. Mocht u uw zoveelste portie niet op kunnen, wat kan, dan moeten wij u 5,- euro berekenen. Dit geld gaat naar een goed doel voor het verbeteren van het welzijn van dieren want hierin denken wij graag mee.

De prijzen zijn als volgt

  • Twee uur € 24,50 p.p.
  • Ieder extra uur, en dit geldt enkel voor drankjes, bedraagt 5,– per uur.
  • Voorbeeld 4 uur waarvan 2 uur eten en in totaal 4 uur onbeperkt borrelen bedraagt 34,50 p.p.
  • Een aantal keren per maand hebben wij live muziek of 1 van de betere dj’s uit de regio. Dan berekenen wij 5,- euro extra. Informeer naar de data of houd hiervoor Facebook in de gaten.

Enkel op reservering. Mocht de bovenverdieping vol zijn of voor andere doeleinden in gebruik dan kunnen wij, in overleg met u, uitwijken naar de gezellige beneden zaal met Serre en groot terras.

Openingstijden: Vrijdag t/m zondag vanaf 17.00 uur.

Wij hopen jullie zo spoedig mogelijk persoonlijk te kunnen begroeten.

Familie Albert en Rosy Gras & Crew.