Schnitzel en Ribs

Schitzel en ribs

Schnitzel

Naast onze spareribs serveren wij bij Paviljoen de Bloemert ook een heerlijke schnitzel. Onze schnitzel wordt gemaakt van kwaliteitsvlees en is dun gesneden, zodat hij extra knapperig wordt. De schnitzel wordt geserveerd met frietjes, salade en een frisse citroen-mayonaise. Ook hier geldt: u kunt onbeperkt genieten van onze schnitzel, dus hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet genoeg krijgt.

Spareribs

Onze spareribs worden dagelijks vers bereid en gemarineerd met onze eigen Paviljoen de Bloemert kruidenmix. Hierdoor krijgen ze een unieke smaak die u nergens anders zult proeven. De spareribs worden geserveerd met knapperige frietjes, frisse salade en een heerlijke BBQ-saus. Bovendien kunt u onbeperkt genieten van deze smaakvolle spareribs, dus u kunt gerust nog een extra portie bestellen.

Het all inclusive menu

Het all inclusive menu met spareribs en schnitzel is een geweldige optie voor een avondje uit met vrienden of familie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten, want alles is inbegrepen in de prijs. Dit betekent dat u onbeperkt kunt genieten van de spareribs en schnitzels, frietjes, salade, stokbrood, sauzen en frisdrank. Bovendien is er ook een optie om dit menu te combineren met onbeperkt bier of wijn. Zo kunt u genieten van een complete avond uit zonder dat u zich druk hoeft te maken over de kosten. Wij combineren bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd. 

Ons all inclusive menu met spareribs en schnitzels is beschikbaar op verschillende dagen en tijden. U kunt bijvoorbeeld op een doordeweekse avond komen voor een gezellige avond uit met vrienden, of op een zondagmiddag voor een familiediner. Het menu is ook een populaire optie voor groepen en feesten, omdat het gemakkelijk is om vooraf te reserveren en alles is geregeld voor u. Ook kunt u eventueel gebruikmaken van onze bovenzaal als u bijvoorbeeld met een grotere groep komt. Wij serveren enkel op reservering onze zelf gemarineerde ribs.

De prijzen zijn als volgt:

  • Twee uur € 29,50 p.p.;
  • Ieder extra uur, en dit geldt enkel voor drankjes, bedraagt 7,– per uur;
  • Voorbeeld: 3 uur waarvan 2 uur eten en in totaal 3 uur onbeperkt borrelen bedraagt 36,50 p.p.;
  • Een aantal keren per maand hebben wij live muziek of één van de betere dj’s uit de regio. Dan berekenen wij 5,- euro extra. Informeer naar de data of houd hiervoor Facebook in de gaten.

Mocht u toch een portie te veel besteld hebben? Geen zorgen, dit kan gebeuren. Echter, berekenen wij €5 per portie die over blijft. Dit bedrag gaat naar een goed doel voor het verbeteren van het welzijn van dieren. Hier denken wij graag in mee bij Paviljoen de Bloemert

Naast het all-inclusive menu biedt Paviljoen de Bloemert ook een breed scala aan andere gerechten. Onze menukaart is geïnspireerd op zowel internationale als lokale gerechten en biedt voor elk wat wils. Van verse visgerechten tot smaakvolle vegetarische opties, bij Paviljoen de Bloemert vindt u altijd iets om van te genieten.

Of u nu komt voor het all inclusive menu met spareribs en schnitzels of voor een van onze andere gerechten, wij staan garant voor een geweldige culinaire ervaring. Onze chef-kok werkt alleen met de beste ingrediënten en zorgt ervoor dat elk gerecht met zorg wordt bereid. Bovendien biedt ons restaurant een prachtig uitzicht op het Zuidlaardermeer, wat zorgt voor een extra bijzondere ervaring.

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Paviljoen de Bloemert of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via: 050 409 3548 of info@paviljoendebloemert.nl

ribsfoto