Contact

entree

Paviljoen de Bloemert

Bij Paviljoen De Bloemert staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden, suggesties te ontvangen en u van de benodigde informatie te voorzien. We streven ernaar om een naadloze en persoonlijke ervaring te bieden aan al onze gasten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via de volgende kanalen:

  • Bezoeken;
  • Bellen;
  • Mailen;
  • Contactformulier.

Bezoek ons:

Paviljoen De Bloemert is gunstig gelegen aan de oevers van een prachtig meer, te midden van de natuur en in een rustige omgeving. U kunt ons vinden op het volgende adres: 

Paviljoen de Bloemert

De Bloemert 5

9475 TG Midlaren 

Bel ons:

Wilt u direct met een van onze vriendelijke medewerkers spreken? U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 

Telefoonnummer: 050 4093548 of 06 82671441

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, reserveringen te maken en eventuele speciale verzoeken te regelen.

Stuur ons een e-mail:

Als u liever schriftelijk contact met ons opneemt, kunt u ons een e-mail sturen. We streven ernaar om binnen 24 uur op uw bericht te reageren. Stuur uw e-mail naar: 

E-mail: info@paviljoendebloemert.nl

Online contactformulier:

Voor specifieke vragen, verzoeken of opmerkingen kunt u ook gebruikmaken van ons online contactformulier. Bezoek onze website en ga naar de contactpagina om het formulier in te vullen. We vragen u vriendelijk om de benodigde informatie in te vullen, zodat we uw bericht zo nauwkeurig mogelijk kunnen afhandelen. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.

Kijk voor actuele openingstijden op onze Facebook pagina

Ons team staat klaar om u te assisteren en te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Uw feedback is waardevol voor ons: Bij Paviljoen De Bloemert hechten we veel waarde aan uw feedback. We willen dat uw ervaring bij ons optimaal is, en uw suggesties en opmerkingen helpen ons om onze service voortdurend te verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets wilt delen. We zullen uw bericht zorgvuldig bekijken en uw feedback ter harte nemen.

Bedankt voor uw interesse in Paviljoen De Bloemert. We kijken ernaar uit om van u te horen en u binnenkort te mogen verwelkomen in onze prachtige locatie aan het meer.

De Bloemert 5
9475 TG Midlaren
050 4093548 / 06 82671441
info@paviljoendebloemert.nl

Rij-advies op het terrein: voor de ingang van Landal GreenParks rechts aanhouden en met de bocht mee buigen naar de grote parkeerplaats. Aan het eind van de parkeerplaats vindt u het pad naar Paviljoen de Bloemert.